Készlet töltés kész!

Feltöltöttük készleteinket!

Ahogy mondani szokták ilyenkor, eljött a karácsonyi hajrá! Már nem sok van a visszaszámlálás megkezdődött stb stb. A lényeg, hogy feltöltöttük készleteinket, és nagy mennyiségű ifi és gyerekíjat szereztünk be erre az alkalomra több készítőtől, különböző fonterőben, hogy legyen miből választani!

Hogy miért jó, ha íjat ajándékozol? Mert egyszerre szórakozást, kikapcsolódást és sportolási lehetőséget is magában rejt! Önfegyelemre és odafigyelésre tanít, emellett az izmaink finommunkáját is korrigálja.Én ezt kaptam még anno édesapámtól és tudom magamról, hogy milyen voltam és milyen lettem az íjászat miatt. Nagyon sok odafigyelés és fegyelem kell hozzá ami azzal párosul hogy kint voltam a szabad levegőn vagy lent a pályán és mozogtam, sportoltam. A mai életvitelhez amit mi felnőttként csinálunk, is nélkülözhetetlen, hogy 1 órára megálljunk és kikapcsolódjunk. Ez saját, szerény, véleményem 😀

Ha féltek egyedül elkezdeni, mi mindenben tudunk segíteni. Egészen az íj kiválasztásától, az alapok megtanításán át, a heti rendszerességgel történő edzésekig versenyzői szintre! Van lehetőség a pálya bérlésére, nem csak 1, akár több órára is ha szükséges, hogy időre is lebontsuk az edzést!

Van bérletünk a rendszeresen járóknak, természetesen olcsóbb mintha alkalmanként jönnétek, és több típusú íjból tudtok felszerelést is bérelni!

Érdeklődjetek a 0612790295-ös telefonszámon, illetve az info@ijaszat.eu címen. Várunk titeket, mert ha íjászat, akkor Csodaszarvas Íjászbarlang!

Jancsó "IFI"
Gyerek - Nomád
Gyerek - Kis-Nomád
Fűzött "Emese"

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is! Köszönjük