Csodaszarvas Nyárzáró Gyerektábor

Kedves vendégeink!

Örömmel értesítelek Titeket, hogy a szuper jól zárult nyári táborunkon fellelkesülve, először szeretnénk megrendezni a Csodaszarvas Nyárzáró Gyerek Tábort ! 🙂
Ehhez szeretnénk kérni mielőbbi jelentkezését minden olyan gyerkőcnek  és ifioncnak, aki érdeklődik az íjászat iránt!

A kialakult helyzetre való tekintettel, kéz, felület és felszerelés fertőtlenítés minden reggel és ebédszünetben lesz megoldva! Kézfertőtlenítőnket minden belépéskor kötelező használlni! Mivel ebédre villamossal mennénk, maszkot mindenki hozzon! Ha nincs szóljatok előre, beszerezzük mindenkinek! ( ha igény van rá, mehetünk gyalog, 15 perc séta!)

A programok:

Reggel 9-kor érkezés a helyszínre, játékos bemelegítés, technikázás, íjászkodás. 12-13 között átmegyünk egy étterembe ebédre, ( leves, főétel, desszert, üdító az árban)( lehetőség van, vegetariánus, vegán, paleo étkezésre is.)
14h  fele visszaérkezés, kicsit kézműves foglalkozás, lesz vesszőkészítés, tab és felszerelés készítés, ismerkedés más íjász irányzatokkal, bemutatók, ha jó az idő akkor a MOM sport strandjára is kimegyünk játszani, strandolni, úszni, természetesen előre egyeztetés után.
15-16 íjászkodás, 16-kor érkezhetnek a szülők felvenni a gyerkőcöket!

Időpont: Aug 24-28 minden nap 9h - 16h ig!

Helyszín: Csodaszarvas Íjászbarlang

Részvételi díj: 30000.- /fő ( családi kedvezményt tudunk biztosítani, ha több gyerkőc jönne! )

További információért érdeklődjenek az  info@ijaszat.eu e-mail címen vagy a 06707788724 es telefonszámon!

Tamás

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is! Köszönjük