Nyitvatartás változás!

Kedves Sporttársaink/ Vásárlóink!

Szeretném tudatni Veletek, hogy a kormányrendelet értelmében holnaptól, visszavonásig, boltunk 11h tól 15h ig fog csak nyitva tartani!

Mi minden óvintézkedés megteszünk a biztonságunk érdekében. Kötelező belépés után alkohlos kézfertőtlenítővel vagy forró vízzell kezet mosni! Minden íj, nyílvessző fertőtlenítve van amit csak meg lehet fogni, ha kell naponta többször. Kilincsek , ajtók folyamatos tisztítás alatt. Amit tudnotok kell, hogy korlátozom max 3 főre a pályahasználatot egyszerre. Ha véletlenül többen lennénk, akkor új időpontot kell egyeztetni, remélem mindenki megérti.

Légyszíves figyeljetek oda, és ha betegnek, fáradtnak érzitek magatokat, maradjatok otthon, ne veszélyeztessük a környezetünket feleslegesen. Aki családos és kisgyerekkel meg nagyszülőkkel vannak, ne menyjetek közösségbe és főleg ne családosan mozogjatok. Az iskola szünet és hogy maradjatok otthon dolgozni nem azt jelenti hogy most kell menni a normafára kirándulni és lángosozni, mert ott is több 100 an megfordulnak , így minden óvintézkedés hiába. Próbáljátok az élettereteket szűkíteni, minél kevesebb emberrel érintkezi, abból nem lehet baj.

Kicsit lassuljunk le, gondoljuk át mi a fontos, mérlegeljük döntéseink és akkor higgadtan átvészeljük ezt az időszakot is!

Ha kötelezően zárva kell majd lenni, arról úgy is értesítelek Titeket!

Kitartást és jó élet normalizálást kívánok Mindenkinek!

Mert ha íjászat, akkor Csodaszarvas - Íjászbarlang!!

Tamás

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is! Köszönjük