Szigorítások

Kedves Sporttársaink/ Vásárlóink!

Szeretném tudatni Veletek, hogy az új kormányrendelet alapján, szerdától, sportpályánk ZÁRVA tart. Akinek előre egyeztetett időpontja van vegye fel a kapcsolatot kollegámmal a 0612790295-ös vezetékes tel számon.

https://kormany.hu/hirek/a-jarvany-terjedeset-korlatozo-intezkedesek-lepnek-eletbe

A bolt NYITVA tart, hogy aki felszerelést és kiegészítőket szeretne venni, megtehesse. Természetesen mi is szigorítunk az eladás módján.

Mindenképp szeretném,aki vásárolni jönne,hívjon telefonon a 0612790295 ös számon! Véletlenül se legyünk bennt többen ! A boltban innentől max, 2 vásárló lehet egyszerre, illetve kötelező maszkot viselni és minden boltba belépőnek kötelező a kihelyezett alkoholos fertőtlenítőt vagy meleg vizest kézmosást igénybe vennie.

Ha valaki rosszul érezi magát ne menjen el otthonról, bízzon meg ismerőst, barátot aki segít neki, beszerezni a szükséges dolgokat otthonra. Ne legyetek felelőtlenek, mi is próbálunk minden megtenni, hogy ezt az időszakot át tudjuk közösen vészelni.

A bolt területe folyamatosan fertőtlenítve van, az összes eladó íj, vessző, kiegészítő,  amit valaki megfog, fertőtlenítve van folyamatosan és lesz is!

Ha kötelezően zárva kell majd lenni, arról úgy is értesítelek Titeket!

Kitartást és jó élet normalizálást kívánok Mindenkinek!

Mert ha íjászat, akkor Csodaszarvas - Íjászbarlang!!

Tamás

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is! Köszönjük